(ВИДЕО) Мерки и заклучоци од кризниот штаб на општина Кавадарци
07-04-2020 РЕГИОН

Во врска со актуелната состојба со Ковид-19, денеска повторно заседаваше кризниот штаб на општина Кавадарци.

 

 

Градоначалникот, Митко Јанчев на прес конференција информираше за донесените заклучоци.

 

А.Д

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар