(ВИДЕО) Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ утре на средба со кавадарчани
13-11-2019 РЕГИОН

 

 

Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци, Зоран Јованчев упати бројни критики кон актуелната власт и ги повика граѓаните на средба со нивниот лидер Хирстијан Мицкоски.

 

 

 

 

Додади коментар