(ВИДЕО) Кавадарци ќе добие нов ЛЕАП
05-12-2018 РЕГИОН

 

 

Општината, бизнис секторот и екологистите започнуваат со изработка на локален еколошки акционен план. Синоќа се одржа првиот состанок и се најави дека овој стратешки документ со важност од шест години наскоро ќе го добие општината.

 

 

 

Додади коментар