(ВИДЕО) И „Тиквешки точакџии“ се вклучија во гроздоберските празнувања
11-09-2017 РЕГИОН

 

Тиквешките точакџии трета година по ред ревијално се вклучија во гроздоберските празнувања...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар