(ВИДЕО) Исчистени дивите депонии, се подигаат нови зелени површини
29-03-2018 РЕГИОН

 

Во Кавадарци исчистени се дивите депонии. Собрани околу 5000м3 смет, информираше денеска директорот на ЈП Комуналец, Ѓоко Попицов.

 

Во моментов екипи на ЈП работат и на подигање на нови зелени површини.

 

 

 Share

Додади коментар