(ВИДЕО) Зимската служба на Кавадарци подготвена за дејствување
16-11-2018 РЕГИОН

 

 

Со три милиони денари општина Кавадарци ќе ја финансира зимската служба годинава. Инспекторот за сообраќај, Драган Рамов денеска информира дека годинава расчистувањето на улиците и локалните патишта ќе го извршува компанијата „Градба Промет“ која ја имала потребната механизација...

 

А.Д

 

Додади коментар