(ВИДЕО) Зелена нафта за земјоделците

 

 

На прес конференција пратеникот од СДСМ и коалицијата, Диме Велковски најави дека за земјоделците се воведува зелена нафта преку кофинансирање на трошоците за набавка на гориво за земјоделската механизација...

 Share

Додади коментар