(ВИДЕО) Зачестени пожарите на отворено во Кавадарци - заседаваше советодавната група
12-03-2019 РЕГИОН

 

Во кавадаречката полициска станица денеска се одржа работен состанок на советодавната група на граѓани. На состанокот надлежните институции ја анализираа состојбата со пожарите на отворен простор случени на подрачјето на општина Кавадарци, минатата година. Се расправаше и за капацитетите и мерките кои ќе се превземат за наредниот период.

 

Ја пренесуваме изјавата на градоначалникот Митко Јанчев.

 

 

Додади коментар