(ВИДЕО) Започна аплицирањето за дополнителни субвенции за лозарите
06-11-2018 РЕГИОН

 

 

Раководителот на подрачната единица на МЗШВ, Митко Керов на прес конференција информира дека од денеска е започнато аплицирањето за дополнителни субвенции за лозарите кои грозјето го предале во домашните винарии...

 

А.Д

 

Додади коментар