(ВИДЕО) Завршна конференција од проектот „Би-економи“
20-04-2017 РЕГИОН

 

Вчера во Неготино се одржа завршниот настан од проектот „Би-економи“ - подршка и развој на економијата на пчелни производи во прекугранична област. Специјаелн гостин на состанокот беше амбасадорот на ЕУ во Македонија, Самуел Жбогар.

М.В

 Share

Додади коментар