(ВИДЕО) Заврши целосната реконструкција на салата „Партизан“
13-04-2019 РЕГИОН

Кавадарчани добија уште едно катче за спорт и рекреација. После 40 години се направи целосно реновирање на спортската сала „Партизан“. Место каде порано се одржуваа доста значајни спортски натпревари...

 

Додади коментар