(ВИДЕО) Заврши реконструкцијата на Северен Булевар
03-07-2019 РЕГИОН

Нова атмосферска канализација и целосно нов слој на асфалт доби една од најнзачајните сообраќајници во Кавадарци, Северен Булевар. Заврши и втората фаза од реконструкцијата која се одвиваше од  спојот со Булевар „Никола Минчев“ се до „Шишка“. Проблемите кои се случуваа особено при пороен дожд сега се минато. Трасата е подгината за 1,5 м.

 

Увид во завршените градежни работи денеска изврши градоначалникот Митко Јанчев, кој најави целосно осветлување на Северен Булевар, а до крајот на годината реконструкција и на улица „Шишка“...

А.Д

 

 

Додади коментар