(ВИДЕО) Дрога и оружје изгореа во печката на „Еуроникел “
09-07-2019 РЕГИОН

Во печката на „Еуроникел индустри“ денеска изгореа 600 парчиња оружје и 400 килограми дрога кои биле запленети во изминатиот период. Акцијата ја реализираа МВР, Агенцијата за управување на одземен имот и кавадаречката компанија каде се изврши уништувањето, а по повод 9 јули, меѓународниот ден за уништување на оружјето..

 Додади коментар