(ВИДЕО) До 10 март се аплицира за поддршка на млади земјоделци
12-02-2020 РЕГИОН

До 10 март годинава младите земјоделци до 40 години можат да аплицираат за неповратни 20 илјади евра државна помош за проширување на земјоделското производство. Досега исплатени 3,5 милиони евра за склучени 526 договори - рече министерот за земјоделство Димковски на трибина во Кавадарци.Додади коментар