(ВИДЕО) Делков: Депонија во Неготино НЕМА да има!
30-12-2019 РЕГИОН

 

Градоначалникот на општина Неготино, Тони Делков денеска на прес конференција информира дека депонија во Неготино нема да има.

 

 

 Share

Додади коментар