(ВИДЕО) Градоначалникот Јанчев на средба со жителите на Сопот, Марена и Глишиќ
06-07-2018 РЕГИОН

 

 

Градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев попладнево со службите од општината беше во посета на селата Сопот, Марена и Глишиќ. Како што истакна во изјавата за медиумите, целта на посетата е изворно да се запознае со барањата и потребите на жителите...

А.Д

 

Додади коментар