(ВИДЕО) Во тек е доградбата на колекторот од Глишиќ до Марена
20-12-2019 РЕГИОН

Во тек е доградбата на колекторскиот систем од Глишиќ до Марена. Станува збор за должина од 1900 метри. Оваа влада работи на решавање на проблемите на граѓаните рече меѓу другото Митко Камчев, советник во кавадаречкиот совет.

 

Додади коментар