(ВИДЕО) Велигденска честитка од градоначалникот Александар Панов
13-04-2017 РЕГИОН

„Општината во склад со своите можности и овластувања активно помага и во одвивањето на духовниот живот во градот и општината“ рече меѓу другото  во денешното обраќање до јавноста градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов. Тој упати честитка до сите православни христијани по повод големиот празник Велигден.

А.Д

 Додади коментар