(ВИДЕО) Амбасадорот на Франција во посета на општина Кавадарци
23-04-2019 РЕГИОН

Кристијан Тимоние, амбасадор на Франција во земјава, денеска беше во посета на општина Кавадарци. Имаше средба со градоначалникот Јанчев. Тој порача, граѓаните добро да размислат кого ќе изберат за претседател, бидејќи ЕУ очекува кредибилен соговорник...

 

Додади коментар