(ВИДЕО) Алкохолизам кај младите
19-04-2019 РЕГИОН

 

Учениците од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци, кои беа вклучени во проектот „Читај меѓу редови“ подготвија новинарски прилог на тема: „Алкохолизам кај младите“

 

 


 


Додади коментар