(ВИДЕО) Аерозагадување на Кавадарци
19-04-2019 РЕГИОН

Учениците од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци, кои беа вклучени во проектот „Читај меѓу редови“ подготвија новинарски прилог на тема „Аерозагадување на Кавадарци“. Тие истражуваа кој се` го загадува воздухот...

 

 
 

 Додади коментар