(ВИДЕО) СДСМ: “Честит 11 октомври“'
11-10-2016 РЕГИОН

По повод денешниот празник 11 октомври, денот на народното востание, младите на СДСМ упатуваат честитка до сите граѓани.

 

 

“Овој  ден е потсетување и незаборав за сите учесници и жртви кои претставуваат гордост и мотив за сегашните и идните поколенија во остварувањето на целите и идеите на секоја генерација, воедно и континуирана борба за идеалот наречен слобода“ стои меѓу другото во честитката.

 Share

Додади коментар