Јанчев: Се реализираат големи проекти во Кавадарци
27-12-2019 РЕГИОН

Комуналната изградба во Општина Кавадарци се одвива со засилен
интензитет, за среќа и временските услови го дозволуваат тоа.

 


„Моментално се работи на неколку големи проекти кои се од
големо значење за нашата општина. Овие проекти граѓаните ги
бараа со години , но еве , најпосле изнајдовме начин и ресурси за
нивна реализација“ информираше денеска градоначалникот Митко Јанчев.

 

 

 

 Share

Додади коментар