Јанчев: Да се почитваат мерките за само заштита!
03-06-2020 РЕГИОН

Општинскиот кризен штаб Кавадарци денеска упати порака до граѓаните задолжително да се почитуваат мерките за самозаштита.

 

Градоначалникот Митко Јанчев на прес конференција информираше и за останатите донесени мерки и заклучоц, а одговараше и на новинарски прашања

 

Додади коментар