Фејсбук статус на претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци: Под итно да се дозволи стопанските субјекти во Кавадарци да работат во нормални услови
12-06-2020 РЕГИОН

 

„Нема вонредна состојба,нема уредби со законска сила. Под хитно да се дозволи на угостителите, занаетчиите и сите останати стопански субјекти во Кавадарци, да работат во нормални услови како што работеа пред почетокот на вонредната состојба! Поради неспособноста на СДСМ и Зоран Заев не се должни цели фамилии да банкротираат!!!“ напиша на својот фејсбук профил претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци, Зоран Јованчев.Share

Додади коментар