Уште еден нов случај на корона вирус во Кавадарци
09-09-2020 РЕГИОН

Шеснаесет годишна девојка од Кавадарци е позитивна на Ковид 19, потврдија од Центартот за јавно здравје.

 

„Работиме на утврдување на нејзините контакти. Лицето е со лесни симптоми и е на домашно лекување“ рече епидемиолог д-р Ристе Јовановски.

 

А.ДДодади коментар