Утре ќе се обележуваат паркинг места на Булевар Македонија
18-07-2019 РЕГИОН

Се известуваат граѓаните дека на ден 19.07.2019 година со почеток од 8 часот ќе се започне со обележување на паркинг места на паркинг просторот на „Булевар Македонија“, наспроти црквата св.Петка.

 

Се молат граѓаните за разбирање со што ќе ги отстранат своите автомобили од овој простор.

 

Денеска се вршеше обележување на паркинг места  на ул.„Цветан Димов“.

Додади коментар