Утре ќе се врши прскање против комарци
21-06-2019 РЕГИОН

Од општина Кавадарци ги информираат сите жители дека утре 22.06.2019 ќе се врши прскање против комарци.

 

Се апелира до сопствениците на пчелни семејства да ги затворат истите од 22 до 06 часот.

 

 

Додади коментар