Утре без вода за пиење центарот на Кавадарци
17-02-2014 РЕГИОН

ЈП Комуналец Кавадарци ги информира жителите од централното градско подрачје дека утре во периодот од 9 до 11 часот ќе останат без вода за пиење поради промена на вентил на главниот резервоар.

Во известувањето се наведува дека вода ќе имаат само високите делови од градот.Share

Додади коментар