Службата за вакцинација ќе работи до 19 часот во одредени денови
22-04-2019 РЕГИОН

Од ЈЗУ Општа болница со проширена надлежност Кавадарци информираат дека Службата за превентивна здравствена заштита за деца, ученици и младинци во деновите 23,25 и 30 април, како и во деновите 06,08,13,15,21,23,28 и 30 мај ќе работи од 07 до 19 часот за спроведување на имунизација.

Додади коментар