Се крпат ударни дупки на ул. „Страшо Пинџур“ во Кавадарци
09-07-2020 РЕГИОН

Се започна со асфалтирање на ударни дупки и прокопи на ул.Страшо Пинџур. На оваа улица ќе се асфалтираат околу 60 метри квадратни а во текот на денот ќе се започне со асфалтирање на ударни дупки и прокопи и на ул.Вељко Влаховиќ. Изведувач на работите е ЈП Комуналец - информираат од локалната самоуправа.

 Додади коментар