Реконструкција на водоводна линија и санација на дефекти
04-06-2020 РЕГИОН

Интензивно се работи на санација на дефектите на ул.Диме Прличев, ул.Стив Наумов, ул.Дисанска и ул.Диме Атанасов – информираат од локалната самоуправа.

 

„Се врши целосна реконструкција на цела водоводна линија на ул. „Стив Наумов“ со должина од 100 метри, со приклучоци и приклучна водоводна шахта,  а во наредна фаза ќе се изврши асфалтирање. Откако е извршено санирање на фекална канализација, извршено е и санирање на бехатон коцките на ул.Диме Атанасов“ велат од општината.Share

Додади коментар