Придобивките од изградба на депонија за Вардарски плански регион
17-07-2017 РЕГИОН

Во Росоман денеска се одржа јавна расправа на која беше презентирана студијата за оцена на влијанието врз животната средина од проектот за управување со цврстиот отпад...

 Додади коментар