Понеделник, 9-ти септември, неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија, поради прославата на 8 септември 2013 година (недела)- Денот на независноста, неработен ден ќе биде 9 септември (понеделник).

 Share

Додади коментар