Понеделник неработен ден

Празникот „Св.Климент Охридски“ - 8 Декември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

 

Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честитаат празникот.Share

Додади коментар