Полицијата спроведе контрола на мотоцикли - во Кавадарци 27 прекршоци
30-07-2020 РЕГИОН

Во текот на вчерашниот ден  во периодот од 20.00  до 02.00 часот  на подрачјето на СВР Велес извршена е контрола на мотоцикли, при што, во Велес се регистрирани и санкционирани 20 прекршоци, во Кавадарци 27 и во Неготино пет прекршоци, информираат од СВР Велес.

 

Голем дел од граѓаните ги поздравуваат овие акции на полицијата и велат дека треба да бидат почести,  бидејќи голем е бројот на малолетници кои буквално дивеат со своите мотоцикли низ улиците.


А.ДДодади коментар