Петок неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија, 11 Октомври 2013 година, Денот на народното востание, е неработен ден.

Министерството им го честита Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.Share

Додади коментар