Панов: „Да запрат препукувањата за имотна состојба, потребни се проекти“
03-10-2016 РЕГИОН

Градоначалникот Александар Панов денеска одговарајќи на новинарско прашање, како ги коментира последните случувања на политичката сцена во Кавадарци околу обвинувањата од опозицијата за богатење на функционери на ВМРО-ДПМНЕ, апелираше да запрат препукувањата на таа тема, бидејќи граѓаните сакале да слушаат ветувања за проекти.

Повеќе во видеото: 

 

Додади коментар