Општина Кавадарци ќе го јакне секторот за локален економски развој - се бараат кандидати
07-02-2018 РЕГИОН

 

Млади високообразовани личности можат да се пријават на јавниот повик што го објави општина Кавадарци за јакнење и промовирање на секторот за локален економски развој.

 

Кандидатите кои ќе аплицираат по повикот потребно е да имаат завршено универзитетско образнование од економски,правни и општествени науки. Потребно е да имаат познавање на англиски јазик, минимум ниво Ц1, и да имаат познавање за изработка на проектни апликации.

 

Заинтересираните кандидати потребно е да достават кратка биографија и мотивационо писмо.

 

Пријавата заедно со бараните документи да се достават во затворен плик со назнака ,,Јавен Повик- Сектор ЛЕР,, во архива на Општина Кавадарци најдоцна до 16 Фебруари 2018 година до 16 часот. Пријавите пристигнати по наведениот рок нема да се разлегуваат.

 

По разгледување на пријавите кандидатите ке бидат повикани на разговор, се наведува во јавниот повик кој е во тек.

 

А.Д

 

Вестите на порталот на КТВ се за лично информирање. Не е дозволено нивно превземање без договор со телевизијата


Share

Додади коментар