Општина Кавадарци ги објави тековните и планирани проекти за комунална изградба во 2020 година во урбаните и месните заедници.
23-06-2020 РЕГИОН

Општина Кавадарци денеска ги објави сите тековни проекти и планираните од комуналната изградба кои треба да се реализираат оваа година по урбани и месни заедници.

 

Додади коментар