Од понеделник службите на општина Кавадарци со старото работно време
07-08-2015 РЕГИОН

Општина Кавадарци-Локална самоуправа ги информира граѓаните дека Со нормализирањето на температурите од 10-ти август 2015 година (понеделник) опшштината се враќа на законски определеното работно време.

Работното време на локалната администрација е во периодот од 8:30 до 16:30 часот секој работен ден.Share

Додади коментар