Одзив на гласање во Тиквешијата до 9 часот
15-07-2020 РЕГИОН

8,77% или 2829 граѓани од вкупниот број  со право на глас во Кавадарци го оствариле своето граѓанско право и гласале на предвремените парламентарни избори до 9 часот.

 

Во Неготино до 9 часот гласале 8,03% или 1276 граѓани. 

 

Во Демир Капија гласале 3,82% или 125 граѓани од вкупниот број избирачи.

 

Во Росоман до 9 часот правото на глас го оствариле 202 граѓани или 6,02%

 

А.ДДодади коментар