Нов случај на Ковид 19 во Кавадарци
05-08-2020 РЕГИОН

Дваесет и пет годишна кавадарчанка која живее и работи во Скопје е нов позитивен случај на корона вирус во Кавадарци, потврдија од Центарот за јавно здравје. 

 

Епидемиологот, д-р Ристе Јовановски рече дека девојката е во изолација во Скопје и немала контакти во Кавадарци. Евидентирана е во Кавадарци бидејќи по документи е со адреса во Кавадарци.

 

А.ДДодади коментар