Мираковска: Судиите кои застаруваат предмети ќе си одат дома
27-06-2020 РЕГИОН

„Судиите кои застаруваат предмети ќе бидат разрешени по автоматизам. Започнува детална проверка на имотната состојба на сите судии и обвинители. Темелна ревизија на 5% од сите судски пресуди во последните 5 години, по случаен избор“ најави денеска во Кавадарци кандидатот за пратеник на СДСМ и коалицијата „Можеме“ Соња Мираковска.

 

Додади коментар