Министерот за здравство на прес конференција ќе информира за најновите состојби со корона вирусот во земјава

Mинистерот за здравство Венко Филипче во 14.30 часот ќе одржи прес конференција на која ќе информира за најновите случувања во врска со корона вирусот и препораката на комисијата за заразни болести од утре да се прекине наставата во сите училишта и градинки...

 

 Share

Додади коментар