ЛИ/2017 (ВИДЕО) Китев: Ќе ја направиме општината достапна за сите, секогаш ќе бидам достапен за граѓаните
07-10-2017 РЕГИОН

На денешната прес конференција кандидатот за градоначалник на СДСМ за Кавадарци, Бетиане Китев вети дека ако ја добие довербата на граѓаните тој сеогаш ќе биде достапен да им помогне и заеднички да ги решаваат проблемите...

 

Додади коментар