ЛИ/2017 (ВИДЕО) Китев на средба со жителите во УЗ „Љубаш“
13-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на СДСМ и коалицијата за Кавадарци, Бетиане Китев синоќа имаше предизборна средба со жителите на УЗ „Љубаш“. Им ја претстави изборната програма и им даде збор дека секогаш ќе бидел достапен градоначалник...

 Share

Додади коментар