ЛИ/2017 (ВИДЕО) Китев: Во недела да гласаме за промени и живот за сите во Кавадарци!
13-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на Кавадарци од СДСМ и коалицијата со порака до кавадарчани, во недела да дадат глас за промени и  живот за сите во Кавадарци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share

Додади коментар