ЛИ/2017 ВИДЕО - Митинзи на ВМРО-ДПМНЕ во УЗ„Слога“, „Страшо Пинџур“ и „Глишиќ“
02-10-2017 РЕГИОН

 

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев викендов имаше средби со граѓаните од повеќе урбани и месни заедници од општината. Тој пред нив ја претстави изборната програма и јапобара нивната подршка. На средбите беше претставена и советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ.

 

 Share

Додади коментар