Комуналец одговори на прозивките од СДСМ за дивоградбата на пратеникот Јованчев
16-10-2020 РЕГИОН

Од ЈП Комуналец Кавадарци денеска одговорија на прозивката од претседателот на СДСМ Горан Тодоров,  во врска со приклучокот на водоводниот систем Лукар на дивоградбата на пратеникот и претседател на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Јованчев.

 

„Соодветни институции веќе имаат побарано информација за настанот и ЈП Комуналец Кавадарци има постапено по истото“ одговараат од Комуналец.

 

 Додади коментар